Kedves kolléga,

engedd meg, hogy téged is értesítselek a Késkiállítás és Vásár

„Nože SAN Bratislava“,

időpontjáról, melyre 2017 okóber 10. a pozsony-ruzsinovi Művelődési Házban (CULTUS), Ružinovská ulica 28, Bratislava, helyszínen kerül sor.

Erre a kiállításra szeretnélek meghívni.

A kiállítás 1 napos ‘(vasárnap) és a bérelhető asztal (méretei kb. 80×80 cm) bérlete 20,- €. Abban az esetben, ha 2 vagy több asztalra lenne szükséged, a következő asztalok bérlete is 20,-,   saját berendezés, eszköz (max. méret 2 m2 ) elhelyezése esetén az ár 40,- €. Szükség esetén bebiztosítunk elek. falialjzatot, bérlete 5,- €. A kiállítás az érdeklődők számára reggel 9 órakor nyílik ( a kiállítók számára már 6 órától engedett a belépés), a vége kb. délután 4 órára tervezett.

 E kiállításon nem kerül megrendezésre „Az Év Kése“, illetve más hasonló verseny sem.

A kiállítás ideje alatt minden kiállító maga felelős a kiállított tárgyakért. Ajánlom az óvatosságot és vigyázz a kiállított tárgyakra, mert sajnos a közelmúltban volt eset lopásra is.

A kiállított tárgyak eladását, értékesítését maga a kiállító viszi véghez összhangban a Szlovák Kereskedelmi Törvénykönyvben feltüntetett feltételek szerint, a szervező nem vonható felelőségre ha a kiállító megszegi e törvényeket.

Ha szeretnél részt venni e kiállításon, kérlek Te is segíts propagálni, hirdetni úgy, hogy a szórólapot letöltöd, kinyomtatod és elhelyezed olyan helyeken környezetedben, ahol megszólíthat pár potencionális látogatót, vagy pedig szétküldöd mailben, avagy felhelyezed a szociális hálózaton, mint pl. a Facebookon, stb.

Annak érdekében, hogy a kiállítást kellően megszervezzem és bebiztosítsam a helyet, szükséges a kiállítók száma, ezért kérlek időben értesíts részvétedről, illetve arról, mennyi asztalra tartasz majd igényt.

Ha szeretnél e kiállításon részt venni, kérlek nyomj rá a lenti linkre és töltsd ki a jelentkezési ívet.

Előre is köszönöm és várom a mihamarabbi válaszodat.

Üdvözlettel,

Horváth Filip

KATTINTSON IDE A BEJEGYZÉSHEZ